Alla inlägg den 4 juni 2010

Av Ellen - 4 juni 2010 21:54

Idag fick Alice välja maten så då vart det tacos....o efter maten så åt vi chokladpuding o grädde som vi hade gjort tidigare på dagen..men vi körde fuskvarianten (mjölk o pulver)..

 

Sen spelade vi spel...Yatzy o två andra barnspel....Alice lyckades få yatzy o gissa om hon vart glad fast hon visste ju inte det förrän ja sa nåt....

 

Efter några omgångar spelande så var det dags för läggning...läste några sidor om Nalle Phu innan vi sa go natt...

 

Så nu sover barnen...lillkatten lika så.....Henrik jobbar o återkommer imöra runt kl 7 o ja sitter här framför datorn....

Av Ellen - 4 juni 2010 14:59

Idag ringde ja än en gång till vårdcentralen om min näsa....så ja fick komma dit. fick inte samma läkare som sist men när får man det..inte här i alla fall..

 

Men hur som helst så tittade han mig i näsan...o ja talade om hur det låg till o när ja var där senast osv.....så nu ska ja få prova pencillin o hoppas att det går över...

 

Doktorn sa att det är inte alls ovanligt med inflammationer i näsan....i sk hårsäckar som troligtvis ja nu har...men man brukar först prova salva o har det inte blivit bättre på 1-2 dagar så får man pencillin för är det..

 

Nu kommer ja inte ihåg vilket det var men ja tror det var streptocker han pratade om så kan de sprida sig o vill det sig riktigt illa så kan det sprida sig i hela ansiktet o det vill man ju självklart inte att det gör....

 

Så nu ska ja äta Heracillin 3 tabletter/dag i 7 dagar o hoppas att detta försvinner...

 

Men det har kostat....i tisdags så gick det ju på 322:-...(150:- för läkarbesöket o 172:- för salvan) o idag gick det på 338:- (150:- för läkarbesöket o 188:- för pencillinet) så slutsumman hamnade på 660:- så ja får hoppas att det blir bra nu efter detta....

Av Ellen - 4 juni 2010 00:38

  

Av Ellen - 4 juni 2010 00:25

Maken stekte ägg till frukost åt sin hustru.

Plötsligt kommer hustrun inrusande i köket.

- Försiktigt, säger hon, FÖRSIKTIGT!

 

Sätt i mer margarin! Du steker för många åt gången. FÖR MÅNGA! Vänd dem! VÄND PÅ DEM NU! Det behövs mer margarin. Åh, herre gud! VAR ska du få plats med MER MARGARIN?

Dom kommer att fastna! Försiktigt... FÖRSIKTIGT! Jag sa FÖRSIKTIGT! Du lyssnar ALDRIG på mej när du lagar mat! Aldrig! Vänd dem! Skynda dej nu! Är du tokig?

Har du mist förståndet? Glöm inte att salta dem. Du vet att du alltid
glömmer att salta dem. Använd saltet. ANVÄND SALTET! SALTET!!!

Maken stirrar på henne.


- Vad i hela friden är det för fel på dej? Tror du inte jag vet hur man
steker ett par ägg?

Hustrun svarar då lugnt,
- Jag ville bara visa hur det känns när jag kör bil.


  



Av Ellen - 4 juni 2010 00:11

De flesta vet nog vilken dag de är födda på...själv är ja född på en tisdag..här kan ni läsa "hur man är" när man är t.ex ett tisdagsbarn som ja...


MÅNDAGSBARN är en ögonfröjd och är snällt och rart. Den som är född på en måndag, är oftast svärmiskt lagd, och har ett sinne för poesi, är mild, vänlig, godhjärtad och hänsynsfull.





TISDAGSBARN är älskvärd och gör allt med fart. Den som är född på en tisdag, är vanligen stark och handlingskraftig, men är ofta krigisk och går anfallsvis tillväga





ONSDAGSBARN får lida ont, men kärt besvär. Den som är född på en onsdag, har i regel snabb uppfattningsförmåga, är intelligent och läraktig, men kan också vara ganska självsvåldig.





TORSDAGSBARN sliter tungt, och gör fin karriär. Den som är född på en torsdag, är gärna energisk och snabb i vändningarna, men kan ofta förivra sig och handla oöverlagt.





FREDAGSBARN är god och givmild och gör gärna gott. Den som är född på en fredag, är kärleksfull och trofast. De förstår att skapa ett lyckligt hem och har i regel tur med kärlek.





LÖRDAGSBARN får arbeta för födan och slita hårt. Den som är född på en lördag, har sällan tur med kärlek. De har vanligen lycka med sig i handel och penningaffärer.





SÖNDAGSBARN är sött och snällt, har det alltid bra och får det mesta de vill ha. Det har alltid ansetts för lyckligt att vara född på en söndag. De kan se in i framtiden, nästan allting lyckas för dem och de har en livlig fantasi.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Välkommen till min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards