Alla inlägg den 16 januari 2013

Av Ellen - 16 januari 2013 11:43

Ja skrev ju i ett tidigare inlägg om en mamma som skickade iväg sitt barn till dagis trots att hon (mamman) låg hemma i magsjuka...o sen fick mamman åka o hämta hem barnet för att hon var hängig o hSåade tydligen bajsat löst...


Så en annan känner ju STOR tacksamhet för de bacillerna....NOT!!!


Hur fan tänker vissa?? håll barnen hemma även om de inte är sjuka utifall att..risken är ju STOR att även de andra i familjen får det (självklart finns det undantag)...det är en sak om det är skolbarn som har skolplikt men barn som går på dagis har ingen dagisplikt så håll dem hemma så begränsas smittan enormt..


Så här skrev mamman ungefär på Fb igår:


"Har spytt inatt o nu på morgonen"....


Nästa inlägg:


"Har hämtat hem X från dagis...hon spyr inte, men det kommer i andra änden.."


Tredje inlägget:


"Ingen större fara med X tror jag. Tror hon ätit något olämpligt bara! Som det såg ut i kväll blir det dagis igen i möra för henne! :)  Men jag mår fortfarande inte bra, men jag har inte kräks något mer i alla fall!!!"


Vad då TROR JA??....alltså... hon kan inte med säkerhet säga om hon är frisk  men till dagis tänker hon skicka henne..vad då ätit nåt olämpligt??


Jo jo det är ju första man tänker när nån i familjen ligger i magsjuka...att inte har man blivit smittad utan ätit nåt olämpligt....ja hoppas verkligen att dagis satte stopp så hon inte fick komma dit om hon nu gjorde det...måste luska i detta sen...


Borde vara bättre information om olika sjukdomar o hårdare krav om vad som verkligen gäller vid olika smittor så man vet...för det är ju dessa som skickar iväg sina barn eller för tidigt som gör att smittor härjar när de väl har fått tag..





Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Välkommen till min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards